Finaleplass i årets EM!!

29 Nov

Jeg vant 3-0 mot Teo Mikelic fra Kroatia i dag. Han har fra tidligere lang bakgrunn fra ITF taekwondo og var skarp med beina. Jeg klarte å finne en god avstand på ham slik at jeg fikk kontret sparkene hans eller kommet meg unna. Så i dag klaffet det veldig bra og jeg fikk min tredje strake seier. Dermed er det finale i morgen!!

I finalen møter jeg Yusup Magomedbekov. Han vant sin semifinale i dag på knockout i første runde. Vi har møtt hverandre flere ganger i mesterskapsfinaler, jeg har både vunnet og tapt mot ham, men han leder statistikken. Så slik jeg ser det, er oddsen mot meg og han er litt bedre “på papiret”. Nettopp derfor er det jeg som skal vinne kampen!!! 😉

Jeg er nå eneste gutten igjen i turneringen fra Norge, etter at Halgeir tapte sin semifinale knepent på poeng i dag. Halgeir har hatt en fantastisk turnering med 4 solide kamper. Milton (63kg) og Christer (81kg) tapte sine kvartfinaler i går. Jentene er skikkelig i støtet og Thea (60kg), Tonje (56kg) og Cathrine (65kg) har alle sikret seg finaleplasser. I tillegg har også Ina Grindheim sikret seg finale i semikontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: