Det ble sølvmedalje i EM 2012 i Romania

30 Nov

Det holdt ikke til seier mot russiske Yusup Magomedbekov i dagens EM-finale. Jeg gjør mye riktig og får han ut av rytmen sin, men klarer ikke å følge opp slik jeg hadde håpet. Jeg prøver meg frem med forskjellige taktikker, men russeren er sylskarp og det er ikke rom for noen feilgrep. Jeg gjør så godt jeg kan, går en jevn kamp, men han var rett og slett hakket bedre enn meg og vinner på poeng. Sånn er det.

Selv om det var kjedelig å ikke havne helt på toppen av pallen i år, er jeg likevel veldig fornøyd med å være i min 4. mesterskapsfinale (vunnet to av de). Jeg har nå gått fire dager med tøffe kamper hver dag og kjenner det godt på kroppen. Så nå skal jeg slappe godt av og senke skuldrene. Feire jul og i det hele tatt 😉 men først skal jeg heie på Thea, Cathrine og Ina som går finaler i morgen. Gratulerer også så mye til Tonje Sørlie som vant sin finale i dag.

20121130-174817.jpg

20121130-174838.jpg
Russeren her er den mørkhårede utgaven av Ivan Drago føler jeg 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: