Videre til semifinale!!

28 Nov

Det klaffet bra og ting begynte å sitte mot Tsvetozar Kyuchukov fra Bulgaria i dagens kvartfinale. Vi “følte litt på hverandre” i første runde og han var en skolert utøver som ikke gav meg så mange åpninger. Da jeg giret opp tempoet et hakk utover i kampen, plukket jeg gradvis de poengene jeg trengte hos dommerne. Ledet 2-1 etter andre runde og enstemmig seier hos alle tre dommerne etter 3.runde.

I morgen møter jeg en utøver fra Kroatia. Han er veldig dyktig med spark, og har vunnet over meritterte utøvere på veien til sin semifinale. Men jeg er godt forberedt og vet at han skal få det tøft mot meg i morgen. Resten av dagen skal jeg koble av litt, ha en massasje, video-evaluering med Daimi og lade opp batteriene til i morgen.

20121128-171024.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: