Seier over Italia i første kamp

27 Nov

Det ble seier på poeng 3-0 mot Italiensk motstander i dagens 1/8 finale. Det var en sterk slugger som slo hardt, men jeg registrerte slagene og unngikk fint. Etter en jevn 1.runde legger jeg bra press på han i 2. og 3.runde og vinner komfortabelt.

Nå har jeg akkurat spist og fått meg en massasje av landslagets fysioterapeut og skal ha en liten gjennomgang av kampen med Daimi (landslagstrener), før jeg tar kvelden. Vi må opp til innveiing kl 07.00, så en god natts søvn kommer godt med.

I morgen møter jeg Bulgaria i kvartfinale!!

Fra dagens kamp mot Italia. Har akkurat fått han inn i ringhjørnet slik jeg liker det:

20121127-202654.jpg

Sportshallen, fullkontakt i de to ringene og semikontakt på mattene.

20121127-211337.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: