Trekningen er klar!

26 Nov

Da er trekningen klar og jeg møter en italiener, Alessandro Manfredi, i 1/8 finale i morgen, kamp nr 19. Kampstart er kl 12.00. Det er 18 nasjoner i min vektklasse.

“Erkefiende” Yusup Magamedbekov fra Russland og jeg er seedet på hver vår side og et ledd inn på kampstigen (rett i 1/8 finale, det er noen som også går 1/16 finale). Men vi har begge en lang vei med mange sterke utøvere som må vinnes over, før et evt revansjeoppgjør…

Vi vet foreløpig lite om min italienske motstander, men det er mange gode utøvere fra Italia og jeg er forberedt på alt!!

VG har innledet EM med denne artikkelen: gullsugen Lødrup kan legge opp etter EM og bare for å poengtere det helt klart: akkurat NÅ vurderer jeg overhodet ikke å legge opp. Nå skal jeg gi alt i denne turneringen, og så må jeg helt klart finne ut av hva som skjer når jeg er ferdig utdannet lege, når dette er over. Men det tilhører “livet etter EM” 😉

Utsikten fra hotellet var omtrent sånn jeg hadde sett for meg på forhånd:

20121126-215443.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: