På vei til EM i Bukuresti, Romania!!

25 Nov

Da er jeg på vei til Romania og EM i fullkontakt kickboksing. Dette blir mitt 9.internasjonale mesterskap og i EM 2008 og VM 2009 gikk jeg helt til topps. I EM i 2010 ble det sølv og i fjorårets VM pådro jeg meg et brudd i foten. Derfor er jeg ekstra sulten på seier i år!

Når vi kommer frem i ettermiddag er det innveiing, i morgen er det trekning og på tirsdag begynner innledende kamper.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: