EM-landslagssamling ferdig.

18 Nov

Da er en uke med samling over og jeg har “flyttet” hjem fra Toppidrettssenteret igjen, de få hundre meterne som det er. Vi har hatt mye kamptrening og jeg har fått noen gode runder i ringen i løpet av uken. Vi hadde samlingen sammen med det polske landslaget og jeg fikk god sparring med utøveren som var “bestilt” i min vektklasse, Dominique (til høyre på bildet ovenfor, Halgeir til venstre). Vi har hatt to daglige økter, men det har likevel vært lagt opp slik at jeg har beholdt god kvalitet på alle øktene. Jeg kjenner det riktignok godt på kroppen at det har vært mye tøff sparring, og sånn skal det være akkurat nå. Vi har nå nøyaktig 1 uke igjen før vi reiser til Romania og det blir en lett treningsuke for å samle overskudd. Følelsen etter samlingen er god og jeg kjenner lukten av seier 😉

Bandasjerer opp henda før sparring.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: