EM-uttaket er offisielt

6 Nov

20121106-235415.jpg

EM-uttaket er nå offisielt og jeg reiser til EM i fullkontakt kickboksing i Bukuresti, Romania søndag 25.november. De andre fullkontakt utøverne er:

Tonje Sørlie (-56 kg), Thea Therese Næss (-60 kg) og Cathrine Heggøy Fonnes (-65 kg) på kvinnesiden og Milton Barrios Galarreta (-63 kg), Halgeir Lien (-71 kg) og Christer Kvammen (-81 kg) på herresiden. Jeg deltar i -75 kg. Vi reiser også sammen med det norske landslaget i semikontakt. Mer om uttaket kan du lese her. Det vil bli innledende kamper hele uken og finaler den påfølgende helgen. Mesterskapet avsluttes søndag 2.desember.

Fra førstkommende mandag skal vi ha en uke med landslagssamling på Toppidrettsenteret. Det er i den sammenheng leid inn polske utøvere for å få god kamptrening. En uke med godt fokus og kvalitetstrening og deretter en lettere uke før avreise, gjør ofte at “brikkene faller på plass” og at kampformen setter seg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: