Om VM-oppkjøringen!

18 Nov

Hele forrige uke var det kvalitetstrening med resten av landslaget. Jeg har fått god sparring med de to andre norske utøverne på landslaget, Karl Martin (i -81kg) og Halgeir (i -71kg) og enkelte andre utplukkede utøvere.

På bildet under sammen med Karl Martin. En god treningskamerat fra Nord-Norge i knallform.

Status etter samlingen er at formen er veldig god og at jeg har bra fokus. Jeg kjenner på nervene som vanlig før et stort mesterskap, men føler meg rolig. Med unntak av en vond fot, har jeg holdt meg skadefri i hele oppkjøringen. Nå skal den få hvile seg litt, så er alt bra og på plass til neste uke. Vi reiser førstkommende søndag og første kamp blir mest sannsynlig på onsdag 23.november. Deretter er det “vinn eller forsvinn” med forhåpentligvis finale i påfølgende helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: