Trekningen er klar!

22 Nov

Nå er trekningen klar! Og det blir en røff start for meg mot Pavol Garaj fra Slovakia. Han har vært i medaljesjiktet i mesterskap i mange år. I fjor tapte han knepent mot russiske Yusup Magamedbekov i semifinalen i EM i Athen, som også jeg tapte finalen mot. Jeg har også møtt ham i kamp for 3 år siden i EM semifinalen i Bulgaria 2008. Da vant jeg en helt jevn kamp. Han er en av de beste i verden i denne vektklassen, har en sterk og fin stil og blir derfor en perfekt utfordring for meg i morgen. Jeg er godt forberedt og er klar for en tøff kamp der jeg har størst mulig intensjon om å trekke det lengste strået og stå med armene hevet etter kampen er ferdig.

Alle de beste nasjonene og de kjente gode utøverne er på plass, så veien er lang og tøff for å nå til topps. Russeren, Yusup Magamedbekov, og kazakstaneren, Azamat Nurpeisov, er etter seeding-reglene plassert på den andre siden av kampstigen og blir ikke motstandere før i en evt finale på lørdag.

Det er utøvere fra 20 forskjellige nasjoner, spredt fra hele verden, i vektklassen jeg deltar i, minus 75kg fullkontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: