Det nærmer seg VM!!

5 Nov

Det nærmer seg VM i Dublin og fra mandag skal jeg bo på Toppidrettssenteret i en uke sammen med resten av landslaget for å finpusse formen og gjøre meg helt klar. Det blir en uke med bra trening, sparring og rendyrking av mine sterke sider. Deretter kommer en uke hvor vi skal “slippe opp” på mengden for å la overskuddet strømme ut på motstanderne i det andre hjørnet når vi kommer til Dublin. Vi reiser 20.november og mesterskapet foregår hele den påfølgende uken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: