Video av kampene fra EM 2012

29 Jan

Her er private opptak fra kampene i EM i Bukuresti, Romania som var like før jul. De fire kampene kan sees nedenfor.

1.kamp er 1/8 finale mot Alessandro Manfredi fra Italia. En eksplosiv fighter, men jeg får etterhvert ok tak på ham og vinner turneringens første kamp enstemmig.

 

2.kamp er kvartfinale mot Tsvetozar Kyuchukov fra Bulgaria. I sin 1/8.finale vinner han greit mot Portugal. Han virket god bokseteknisk og la mye press. I denne kampen fikk jeg godt press på han og han ble bakpå, slik at jeg fikk bestemme hele veien. Og fikk plukke de poengene jeg trengte.

 

3.kamp er semifinale mot Teo Mikelic fra Kroatia. Han stammer fra ITF Taekwondo og var dyktig med beina. Han begynte helt ut på kampstigen og har vunnet mot Hellas, Romania og Ungarn på sin vei til denne kampen. Flere av disse motstanderne kjente jeg godt til fra før som gode utøvere. De ble imidlertid alle overrasket over de eksplosive sparkene. Så vi la en bra taktikk og jeg passet meg for sparkene. Landet også noen gode treffere i første runde slik at jeg fikk dominere gjennom rundene og vant på poeng.

 

Dagens andre semifinale gikk mellom Yusup Magomedbekov fra Russland og Hunkar Kilic fra Tyrkia. Tyrkeren hadde slått mange gode utøvere på veien og jeg så frem til en spennende kamp. Det var ikke det som skjedde i det hele tatt. Russeren går bestemt ut og tyrkeren blir usikker og står stille. Da tar det ikke lange tiden før russeren peiler inn treffene og det blir teknisk knockout (RSC-H) etter at tyrkeren går ned for telling for andre gang i løpet kort tid i første runde.

 

4.kamp og finale mot Yusup Magomedbekov fra Russland. Jeg har møtt han flere ganger før og vet at dette er den beste/verste motstanderen jeg kan få i min vektklasse. Han har god rekkevidde og slår godt. Det blir en kamp hvor jeg hele tiden prøver å bevege meg, finte og skape åpninger til å angripe, men han er god til å stoppe meg og jeg slipper lite til med kombinasjoner. Det blir mye kun enkle treff. Og han får styre kampen. Det blir ikke så mye poeng gjennom kampen, men han ligger hakket foran og vinner fortjent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: