Årets første landslagssamling og veien videre..

21 Jan

Da er akkurat årets første landslagssamling på Olympiatoppen over og det har som vanlig vært en bra treningshelg. I tillegg til den tidligere gjengen, er det nå kommet to gutter til på landslaget: Christer Kvammen i minus 81 kg og supertungvekteren Joachim Ohnstad. Se hele uttaket her..

Nå er jeg også inne i siste innspurt på legestudiet og har avsluttende eksamener liggende foran meg innen nærmeste fremtid. Jeg er fortsatt på landslaget og trener videre, men konkurranser og samlinger vil i denne perioden måtte vike litt til siden for skole.

20130120-151617.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: