Samling i Nord!

29 Jul

I dag reiser jeg nordover med resten av landslaget for en 10 dagers treningsleir. Dette markerer starten på en ny sesong og det skal være en del kickboksingtrening, men også old school grunntrening i fjell og skog (slåss med isbjørner, ri på reinsdyr og andre ting dem gjør der oppe 😉 )

Etter siste turnering i Italia på vårsesongen, har jeg nå hatt en litt roligere periode med alternativ trening/ grunntrening og bl.a. en uke i sør-vest Frankrike med surfebrettet. Nå er jeg full av krutt igjen!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: