Gull i sesongens siste turnering!

4 Jun

Da var sesongens siste turnering ferdig. Nå løsnet det skikkelig og jeg fikk meg to gode kamper i Italia, mot gode motstandere. Ukraineren hadde jeg ikke møtt i kamp før, men stiller seg i rekken “noe av det bedre jeg har møtt”, eksplosiv og treffsikker. Men fikk hentet ut alt og dratt i land seieren. Polakken er en vanskelig og veldig rutinert motstander som jeg tidligere både har tapt og vunnet over. Denne gangen var jeg skikkelig på plass og føler jeg har full kontroll gjennom hele kampen. Ligger foran fra start og presser han bakpå. Vinner komfortabelt på poeng.

Jeg kan dermed se tilbake på vårsesongen med NM-gull og kongepokal og 1 world cup gull, samt en knockoutseier på kamp i Tyrkia og et tap mot kazakstaneren i world cup i Ungarn. Føles bra. Nå er det 3 uker igjen med eksamensinnspurt, så skal jeg ta meg en god ferie og lade batteriene før høstsesongen starter for fullt, med EM i Romania i november som hovedmål.

Entrer ringen..

..”seiersmuskling”..

..og ut av ringen..

One Response to “Gull i sesongens siste turnering!”

  1. Rohit June 4, 2012 at 9:35 pm #

    Du er helt rå

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: