Status fot

17 Dec

Nå har jeg akkurat fått svar på CT-kontroll av foten etter VM-deltakelsen. Skaden var litt mer omfattende enn det bildene før VM hadde vist. Det som kun så ut til å være en såkalt “trabekulær” skade, dvs en slags sprekk inne i fotknokkelen, viste seg å være et gjennomgående brudd gjennom knokkelen. Bruddet står heldigvis pent på plass og trenger ikke å gipses, men tiden før foten kan brukes til å sparke med blir noe lenger. I 6-8 uker er det avlasting til smertefrihet, med alternativ trening og mye sykkel på lav motstand. Deretter begynner oppkjøringen med boksetrening før jeg gradvis kan begynne å sparke igjen. Å forsvare WAKO PRO VM-tittelen min i slutten av mars ser fortsatt ut til å være innen rekkevidde.

Bruddet sitter i mediale cuneiforme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: