VM i kickboxing!! 

29 Nov

Sitter ringside som lege og diskuterer skader med menn i dress i møtet med medical committee. Litt rart. Det er selvsagt spennende og veldig gøy å få være med på. Men akkurat nå, når jeg kjenner på atmosfæren i et slikt mesterskap og mimrer om den gode følelsen jeg har hatt i bokseringen, skulle jeg aller helst vært med å kriget om en ny gullmedalje selv 😜 jeg kjenner i hvertfall suget etter adrenalinet jeg har jaktet i alle disse årene..

 

Thea går mange tøffe kamper og viser igjen at hun er verdens beste!! Vi har fulgt hverandre lenge, og etter jeg la hanskene på hylla i 2013, har hun bare fortsatt å vinne. En enestående fighter, bra person, rett og slett veldig moro!  

  

Og Robert Paulsbyen, hva skal man si? Han var som et forbilde for meg da jeg først kom på landslaget, så har han vært borte lenge pga skade og er ikke noe mindre forbilde nå. Teknisk, sterk og suveren kickboxer. Hans tyrkiske finalemotstander hadde nok vondt både her og der etterpå 😉

 

 Veldig gøy var det også at Daimi får en offisiell utmerkelse for sin trenersuksess. Bra fyr, han Daimi 👍🏼

To norske gullmedaljer!! Gratulerer også til de andre sterke norske prestasjonene. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: