Slå et slag for boksehjelmen

10 Apr

NRK ringte og ville ha en kommentar i forbindelse med oppstyret omkring boksehjelmen i amatørboksing. Jeg er selvsagt for boksing og heier på de norske bokserne i denne saken, men synes AIBA gjør et merkelig trekk når de fjerner hjelmen fra amatørboksingen. Om noen vil bokse uten hjelm eller gå proffboksing, burde vel være opp til dem selv, men at skaderisikoen blir større når rundene er flere og beskyttelsesutstyret mindre er enkel matematikk. Du kan lese kronikken her

Og så ble det en sak i sporten.

image-38

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: