Scandinavian Open

23 Oct

Scandinavian Open var siste turnering før vi reiser til EM i Bukuresti, Romania 24.november. Derfor var det godt å få meg to kamper i vektklassen over. På lørdag møtte jeg Simen Langseth, en flink og teknisk utøver fra Sentrum kbk som gav meg en bra match. På søndag stod hardtslående Terje Unnerud i motsatt hjørne. Jeg beveget meg mye rundt og gjorde det vanskelig for ham å komme inn og “krige”. Jeg føler jeg kontrollerte begge kampene og sitter igjen med en god følelse. Når det i tillegg ble bestemannspris og gull, så hjelper det på selvtilliten før EM 😉

Carl Celius har tatt bilder fra stevnet og du kan se flere bilder her: kampsportforalle.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: