Tap mot russeren etter en jevn kamp

29 Sep

Det ble nesten akkurat så bra som jeg hadde håpet på i dag: fikk meg en god match mot topp motstander fra Russland, men seieren bikket dessverre i hans favør. Det viktigste for meg denne gangen er likevel at jeg fikk meg to gode matcher i oppkjøringen til EM. Det er enda snaue 2 mnd til EM og det er først da resultatet blir viktig 😉

I går fikk jeg bestemme premissene for kampen hele veien, men i dag vekslet vi litt på. Jeg vinner førsterunden, jevn andre runde, men han scorer litt flere poeng på meg i sisterunden. Jeg finner ikke helt ut av ham og blir i enkelte situasjoner litt på etterskudd. Han drar derfor i land en jevn, men fortjent seier. Frem til EM skal jeg finpusse formen og jobbe inn det lille ekstra “mesterskapsgiret” 😉 veldig glad jeg har denne turneringen i kroppen.

Ukraineren jeg møtte i første kamp

 

Russeren jeg møtte i andre kamp

 

Ferdig med første match

 

Den ukrainske kaffebilen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: