Knockout-seier!

2 Apr

Gårsdagens turnering i Antalya endte med en seier på walkover i første kamp og en laaaang dag med venting på en finale som endte i 2.runde med en rett høyre fra halvdistanse. Det var utøvere fra Aserbajdsjan, Kypros, Tyrkia og Norge på stevnet og mange utøvere totalt på turneringen, men dessverre ble det bare en kamp på meg i min vektklasse. Til gjengjeld fikk jeg ting til å stemme raskt og med god hjelp fra Daimi i hjørnet fant vi en bra taktikk som passet min tyrkiske motstander heller dårlig 😉 Nå gjenstår en uke med treningsleir! Dagens tre kvalitetsøkter er lovende for oppholdet.

Vinnergliset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: