Kamp mot Danmark!

8 Oct

Etter at innveiing og registrering var over i går, stod det kun igjen 1 motstander til meg: Delwar Mizori fra Danmark. Dette er en utøver jeg foreløpig vet lite om, men som har internasjonal erfaring. Jeg er derfor forberedt på alt og gleder meg som unge til å komme meg i ringen. Kampstart er kl 12.00 i morgen!

I dag har jeg stilt opp som poengdommer og kampleder og har kjent på stevnefølelsen. Nå skal jeg slappe av og lade batteriene til kamp..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: