Proff VM-tittelkamp!

24 Aug

Nå er det offisielt at jeg skal gå WAKO PRO VM-tittelkamp i Oslo lørdag 10.september. Det er samme tittelen som jeg vant mot tyrkiske Alpay Kir 8.mai 2010. På grunn av prioritering av store mesterskap i min amatørkarriere, blant annet Combat Games i Beijing og EM i Athen seinere samme år, ble det ikke mulig å forsvare tittelen etter kravene fra WAKO. Dermed måtte vi si fra oss tittelen mot at jeg ble stående som førsteutfordrer på rankinglisten. I en “åpen” tittelkamp vant Spanjolen Fernando Heredia beltet og har forsvart det mot dyktige utøvere. Nå er det jeg som skal utfordre igjen og ta beltet tilbake dit det hører hjemme!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: