Proff VM-tittelkamp!

24 Aug

Nå er det offisielt at jeg skal gå WAKO PRO VM-tittelkamp i Oslo lørdag 10.september. Det er samme tittelen som jeg vant mot tyrkiske Alpay Kir 8.mai 2010. På grunn av prioritering av store mesterskap i min amatørkarriere, blant annet Combat Games i Beijing og EM i Athen seinere samme år, ble det ikke mulig å forsvare tittelen etter kravene fra WAKO. Dermed måtte vi si fra oss tittelen mot at jeg ble stående som førsteutfordrer på rankinglisten. I en “åpen” tittelkamp vant Spanjolen Fernando Heredia beltet og har forsvart det mot dyktige utøvere. Nå er det jeg som skal utfordre igjen og ta beltet tilbake dit det hører hjemme!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: